sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Kukkia ja kaksi valmista sukkaa!

Jos sitä aikaa ei löydy viikolla, niin onneksi on edes viikonloput! Viikonloppuisin on ihana herätessä kääntää kylkeä ja jatkaa unia. Sitten herätä kaikessa rauhassa ja nauttia aamiaista.. Tosin yleensä se aamiaisen syöminen menee viime tinkaan kun verensokerit laskevat liian alas.. :D
Yleensä itse herään tuntia kahta aikaisemmin kuin mieheni ja sen ajan käytän koneella istuessa ja kutoessa. 

Tänä viikonloppuna olen vihdoin taas löytänyt kutimet muuton jälkeen. Mihelle on tulossa palmikkosukat ja itselleni väsäilen myös sukkia. Puikoilla on myös yksi pipo ja langan hävityskyhäelmä.
Sukissa on vaan se inhottava puoli, että niitä pitää tehdä kaksi. :D Tekisin niin paljon mieluummin vain yksittäisiä sukkia, niin mielenkiinto säilyisi paremmin. Mutta onhan se kivempi fiilis kun saa kaksi sukkaa valmiiksi ja saa pitää niitä jalassa. :p



Oranssi ei ehkä ole kovin miehinen väri, mutta eipä tuo haittaa. Mieheni pitää niitä jalassa, väristä välittämättä! :D Tosiaan, ensimmäiset tekemäni sukat, joissa on palmikkoa. Kokeilu näyttää tähän mennessä ainakin toimineen ihan hyvin. :)







Rakastan liilaa väriä. Ja tässä oli vielä vaaleanpunaistakin mukana. Ihana!! <3
Tico tico on vähän ohutta kudottavaa, mutta jälki on tosi kivan näköstä!

Käytiin eilen Prismassa iskän kanssa. Oon pitkään jo halunnu kukkia piristämään tätä sekasortoista asuntoa. Meidän omassa ässässä ei harmikseni ole kukkia. Tuolla prismassa oli vaikka mitä! Oli tulppaaneita, gerberoita ja värejä vaikka mitä! Lempikukkiani ovat juurikin nuo kyseiset kukat. Tarjouksessa oli kolme tulppaanikimppua kympillä ja minäpä valitsin parhaat sieltä joukosta!
Väreiksi valikoitui punainen, tumma roosa ja lila. Lilat tulppaanit ovan nittä parhaita ja niitä olisi tarkoitus meidän häihinkin tulla koristeiksi ja kimppuni myös.


Ihme että saivat yön olla tuossa pöydällä rauhassa ilman pahempia ruhjeita. Aamulla kyllä kiinnostusta löytyi kun ei ruokaa tippunut tarpeeksi ajoissa.




Noille sukille pitäisi ehkä tehdä parit.. Siinäpä ohjelmaa tälle päivälle! Ihanaa! :D
Aurinkoista sunnuntaita ja tulevaa viikkoa kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti