sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Tavarat alkavat löytämään paikkansa

Vähitellen. :)

Tosin nyt kun ruokapöytäkin lähti keskeltä olkkaria ja laatikot alkavat löytää tiensä pahvinkeräyslaatikkoon, niin täällä alkaa näyttämään hieman autiolta. Sen siitä kai saa, kun muuttaa pienemmästä (1h+kk, 34nel.) asunnosta isompaan (1h+tupak,49 nel.). Kunpa ne takuuvuokrarahat tulisivat mahdollisimman pian tilille, niin pääsisi sohva- ja kampauspöytäostoksille!
Parvekkeelle saimme onneksi kalusteet luokkalaiseltani halvalla! Hänelläkin oli muutto juuri takana ja parvekkekalusteet jäivät ylimääräisiksi. Pelastimme ne varastosta pölyttymästä ja teimme samalla vaihtokaupat, meillä kun jäi yksi peili ylimääräiseksi. :) Minttu tosin ei vaihdosta niin hirveästi tykännyt, se kun tykkäsi tuijotella peilistä takaisin tuijottavaa vierasta kissaa! :P



Kissoista puheen ollen.. Ne ovat käyttäytyneet ihan oudosti muuton jälkeen. Tietysti niitä normaaleita piirteitä (kiehnäävät koko ajan jaloissa, pakko päästä vessaan mukaan [muuten tulee huuto], kotitöissä auttaminen) on havaittavissa, mutta mukaan on tullut myös muutama erikoisuus: vielä ei ole kertaakaan tarvinnut katsella asunnon ympäri kiertävää rallia ja keittiön pöydille on hypitty!


Sieltä löytyi kaikkea niin jännää! Kunhan ei keksi kuumalle levylle hypätä! Tosin tämän kerran jälkeen en ole itse ainakaan nähnyt Mintun hyppäävän tuohon pöydälle. Enkä mieheltäkään ole kuullut, että olisi hypännyt.

Kissoja on vaikea kuvata. Ne kun eivät innostuessaan suostu pysymään paikoillaan. Tästä on todisteena monta vauhtiraitaista kuvaa Ellasta.



Ja jos tyttö suostui pysähtymään hetkeksi paikoilleen tuloksena oli vain profiilikuva.


Toinen kun niin kiltisti poseeraa vesikipon äärellä.

Siskoni täyttää huomenna 18-vuotta. Se tekee minusta vanhan. :D Tai itseasiassa vanhan minusta tekee se, että nuorimmainen siskoni pääsee tänä kesänä ripille! Omalla rippileirilläni tunsin olevani niin vanha ja varttunut, mutta nyt meidän vauva pääsee ripille! 
Lauantaina juhlistimme siskoni täysikäistymistä mm. pelaamalla asiaan kuuluvasti Disney-aiheista Trivial Pursuitia. ;) Tehtiin me jotain hyödyllistäkin! Hääkutsut saivat sisälleen infoliitteen ja otin kuoret mukaani osoitteita varten. Täytyypä viikolla ottaa puhelin kauniiseen käteen ja soittaa anopille ja kysellä vähän osoitteita. :) Keskiviikkona pitäisi käydä kirkkoherranvirastolla jättämässä esteiden tutkintapyyntö. Vähän ongelmia vain tuottaa se, että siihen tarvitaan molemmat paikalle! Miehellä kun on jo muuton takia tullut vähän poissaoloja töistä, niin nyt pitää sitten vielä lähteä etuaikaa töistä, että saa hääasioita hoideltua. Ei se tosin vastaan laita, kunhan ei niitä tunteja tarvitse tehdä sisään. ;p

Ja huomenna takaisin töihin! Onhan sitä kaksi viikkoa odoteltukin. :) Nyt muuten muuton jälkeen työmatkat alkavat taittumaan kävellen. Samalla olen vähän suunnitellut kevennettyä ruokavaliota ja vähän painon tarkkailua. Tai ei sitä painoa niinkään tarttis pudottaa, mutta mahaa pitäisi pienentää, että mahtuisi parin kuukauden päästä siihen hääpukuun.. Viime sovituksessa teki vetoketjun kiinni vetäminen vähän tiukkaa.. Vähän se itsetuntoa kolautti.. Vaikken itseäni nyt minään hirveän laihana tai lihavana ole ikinä pitänytkään.. Sopivana.. Mutta sitten kun mittojen mukaan tehty puku ei enää menekään kiinni.. Kahden kuukauden jälkeen mittojen ottamisesta.. Mutta jos vaikka tuon miehenkin saisi innostumaan kävelylenkeille ja kevennetylle ruokavaliolle, niin olisi ainakin kaveri tähän hommaan. Eikä sitten tarttisi vierestä kattelle kun toinen mässää millon mitäkin ja itse pureskelee porkkanoita.. (tosin porkkanani minä kyllä syön raasteena..)

No joo.. Kattellaan nyt miten käy.. Ehkä tämä kirjoittelu saa vähän motivoimaan jotain muutosta. Sitten siitä voisi muillekin jakaa. Jos jotain kiinnostaa lukea. :D Kirjoitan, vaikkei kiinnostaisikaan! xD
Hauskaa tulevaa viikkoa! <3
(piti sitä vähän kameran kalansilmä-asetuksella leikkiä.. ;) )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti