keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Uusi asunto!

Hitsi, kun olen ollut laiska! Siis blogin suhteen. Hyvin tääkin alkaa! :D

Viime viikko meni kokonaan vanhan kämpän siivoamisessa, tavaroiden pakkaamisessa ja nukkuessa(laiskotellessa). Koulu väsyttää ihan erilailla kuin työt!

Tavarat siirtyivät maanantaina hyvin kätevästi paikasta A paikkaan B. Minen tehny muuta kuin istuin koulun penkillä ja elvytin Anne nukkea (ei herännyt henkiin....).
Äiti oli onneksi suurena apuna siivoamassa vanhaa kämppää jättökuntoon! Ilman äitiä ei oltais selvitty.

Vähän paniikkia tuotti lähinnä se, miten kisut suhtautuu asunnon vaihdokseen. Maanantaina ne olivatkin ihan paniikissa ja peloissaa, raukka parat. Pakoilivat pelottavia miehiä ja aiheuttivat miehelleni sydämentykytyksiä, niin hyviä ovat piiloutumaan. :) Illan uudessa kodissa kisut viettivät sängyn alla ja pahvilaatikoiden seassa piilossa. Yöllä uskaltautuivat tutkiskelemaan uutta ympäristöä. Tiistai-aamuna oltiin vielä vähän arkoja, mutta illasta alettiin rentoutumaan ja tänä aamuna kaikki oli jo melko normaalia. Jaloissa pyörittiin ja rapsutuksia vaadittiin ihan entiseen malliin. Ruokaakin käytiin kinuamassa, mutta kun herkkumureketta annoin, käytiin astiaa haistamassa, nuolasemassa ja peittelemässä. :D Eipä kelvannut sekään. Raksutkaan eivät ole näkyvästi ainakaan huvenneet kiposta.. Hiekka-astialla kyllä on käyty, onneksi.

Keittiön tavarat sain jo eilen suurimmalta osalta paikoilleen, muuten kämppä on vielä ihan hujan hajan pahvilaatikoista ja muovipusseista. Kyllä ne siitä pikkuhiljaa paikkansa löytävät. Kuviakin siinä vaiheessa ehkä voin laittaa, vielä en kehtaa! :D

Tähän piti laittaa muutama kuva tytöistä ja kauniista auringonnoususta Malmilla, mutta koska paras aika bloggaukseen on koulun atk-tunnilla ja kuvat ovat kotikoneella, niin enpä niitä tähän saa lisättyä. Yritän muistaa illalla kotona lisäillä niitä!!

Nyt ei ajatus kulje nälältä, joten jospa katselen uudestaan lounaan jälkeen. ;)
Hauskaa keskiviikkoa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti